Nieuws

Terugblik jubileumjaar Opgroeien met Van Iperen

22 december 2021

Speciaal logo
Ons logo onderging een metamorfose voor het jubileumjaar. Sinds begin dit jaar prijkt het op tankwagens, vrachtwagens en kantoren.

 

Jubileumwebsite
Op onze speciale website publiceerden we:

·         20 blogs, vlogs en interviews in de rubriek Opgroeien met Van Iperen

·         10 verhalen over toen en nu van medewerkers en klanten

·         13 nieuwsberichten

·         7 interviews en vlogs met de blik op de toekomst

 

ViP
De ViP stond ook in het teken van ons jubileum. De speciale uitgave was voorzien van goudkleurige letters op de voorpagina.

 

 

Jubileumboek
Na een vertraging door de coronamaatregelen begonnen we in april met de interviews voor het jubileumboek. In totaal vonden 33 interviews plaats met klanten, medewerkers en oud-medewerkers.

Het boek is inmiddels in productie en verschijnt in het eerste kwartaal van 2022. Al nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk dan alvast een voorproefje.

 

Fotowand en presentatiemeubel
In de hal van ons kantoor in Westmaas plaatsten we een meubel waarin onze historie naar voren komt, we de bedrijfsfilm tonen en straks de jubileumboeken plaatsen. Van de architect van ons kantoor RoosRos kregen we een prachtige fotowand met mijlpalen uit onze rijke geschiedenis.

 

Viering jubileum en bezoek dierentuin
Een groot feest met klanten en medewerkers kon door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Op 24 september stonden we op alle kantoren wel stil bij het jubileum met gebakjes met het jubileumlogo bij de koffie en ’s middags een borrel. Daarnaast ontvingen alle medewerkers thuis een borrelpakket met dinerbon. Op 6 november vierden medewerkers het jubileum met z’n allen in Diergaarde Blijdorp.

 

Woord en daad
Voor ons jubileum wilden wij geen cadeaus. In plaats daarvan kon u geld overmaken naar een goed doel, Agri Job Booster in Benin van stichting Woord en Daad. En dat deed u. Wij kunnen een schitterend bedrag overmaken. Hartelijk dank daarvoor, een mooie opsteker voor agri-projecten in het Afrikaanse land.

Kortom, we hebben genoten van ons jubileumjaar en genieten voorlopig nog na. Wij bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan ons jubileum, op welke manier dan ook.