25 april 2017

Bioleveringen tijdens de feestdagen

Graag informeren wij u over de leveringen van biologie in week 17 en 18 in verband met de komende feestdagen. Hierdoor gelden er andere besteltijden en leverdagen voor de leveranciers Bioline en Biobest.

Week 17

In verband met Koningsdag op donderdag 27 april zal er vrijdag 28 april geen biologie levering plaatsvinden. De eerstvolgende levering is maandag 1 mei.

Bioline & Biobest

  • Vanwege Koningsdag op donderdag 27 april, is de deadline voor het bestellen van producten voor levering maandag 1 mei op woensdag 26 april vóór 16.00 uur.

Week 18

De biologie zal woensdag 3 mei later geleverd worden dan u van ons gewend bent door de viering van de Dag van de Arbeid in Engeland en België.

Bioline

  • In verband met de viering van de Dag van de Arbeid in Engeland op maandag 1 mei is er een afwijkende deadline. De deadline voor het bestellen van producten voor levering woensdag 3 mei is vrijdag 28 april vóór 12.00 uur.
  • Omdat de biologie later bij ons binnenkomt, worden de adressen buiten het Westland en de Hoeksche Waard niet op woensdag 3 mei maar op donderdag 4 mei beleverd.

Biobest

  • In verband met de viering van de Dag van de Arbeid in België op maandag 1 mei is er een afwijkende deadline. De deadline voor het bestellen van producten voor levering woensdag 3 mei is vrijdag 28 april vóór 10.00 uur.