15 juni 2017

Fervent Multispor: gemak dient uw plant

De Fervent Multispor familie is uitgebreid met drie nieuwe familieleden. Waarbij de al bekende vloeibare Fervent Multispor is verrijkt met ijzer, zijn er twee nieuwe vaste sporenmixen op basis van sulfaat ontwikkeld. Fervent Multispor Tomaat en Fervent Multispor Paprika. Deze uitgebalanceerde mix van micronutriënten, verpakt in een emmer 5 kg, zijn uitermate geschikt voor gebruikers van in big-bag voorgemengde meststoffen (o.a. Multifeed).

Fervent Multispor is een unieke mix van ijzer, borium, molybdeen, mangaan, zink en koper gebonden door chelaten. Het is een vloeibaar product, wat het gebruik heel eenvoudig maakt. Door deze binding blijven de sporenelementen optimaal opneembaar in omstandigheden waarin anorganische sporen (bijvoorbeeld sulfaten) worden vastgelegd. Ook in lastige omstandigheden kan de plant de sporen dus opnemen. Bovendien is Fervent Multispor samengesteld met natriumarme grondstoffen. Hierdoor is dit product ook zeer goed toepasbaar bij pot- of substraatteelten waar volledig wordt gerecirculeerd. Fervent Multispor is daarnaast prima te zetten als bladvoeding in o.a. de opkweek en teelt van aardbei. De benodigde hoeveelheid en toepassingsvoorwaarden is afhankelijk van het gewas en bladoppervlak.

Fervent Multispor Paprika en Fervent Multispor Tomaat bevatten een uitgebalanceerde mix van micronutriënten op basis van ijzer, mangaan, zink en koper. Met uitzondering van de ijzer (gechelateerd) is de mix samengesteld uit elementen op basis van sulfaat. Deze kant en klare mix is uitermate geschikt voor gebruikers van big-bag voorgemengde meststoffen (o.a. Multifeed). Fervent Multispor Paprika en Fervent Multispor Tomaat zijn verpakt in een emmer van 5 kg.

Bekijk hier de flyer van Fervent Multispor

Bekijk hier de flyer van Fervent Multispor Paprika

Bekijk hier de flyer van Fervent Multispor Tomaat