Proeftuin Randwijk

Op donderdag 17 augustus 2017 organiseren Fruitconsult BV, de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) en Wageningen University & Research (WUR) een open dag op Proeftuin Randwijk.

Het programma bestaat uit een combinatie van rondleidingen, demonstraties en een bedrijvenmarkt, op deze bedrijvenmarkt zijn wij met Fruitpunt aanwezig.

In de middag zijn er 5 verschillende rondleidingen met aandacht voor verschillende thema’s.

Er is onder andere aandacht voor nieuwe perenrassen, de bioteelt van Natyra® onder netten, de sleuventeelt, resultaten van zettingsproeven, resultaten van het 2e en 3e fase rassenonderzoek appel (Junami, Kanzy en Honeycrisp), resultaten van demo’s met Jonagold- en Galamutanten.

In de avond zullen demonstraties worden gegeven waarbij aandacht is voor emissiebeperkende technieken, mechanische onkruidbestrijding, de phytobac van Beutech, een hagelnetafroller en voor het project Fruit 4.0 waarin met behulp van relatief eenvoudige cameratechnieken gewerkt wordt aan methoden om bloesem en vruchtontwikkeling te monitoren.

In de pauzes is een bezoek aan de bedrijvenmarkt mogelijk onder het genot van een hapje en een drankje. De activiteiten eindigen rond 20.15 uur waarna er wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Het programma is als volgt ingedeeld:
14.30 uur Ontvangst met koffie & thee en start bedrijvenmarkt
15.00 uur Opening door Siep Koning (directeur NFO) en Ernst van den Ende (Algemeen directeur van de Plant Sciences Group WUR)
15.15 uur Rondleidingen
16.45 uur Pauze & bezoek bedrijvenmarkt
17.15 uur Rondleidingen
18.15 uur Diner & bezoek bedrijvenmarkt
19.00 uur Mechanisatie & techniek demo’s
20.15 uur Einde open dag & netwerkborrel

Toegangsprijs
Voor supporters en sponsoren van de proeftuin is de toegang op beide dagen gratis. Voor anderen wordt op 17 augustus een toegangsprijs van € 20,- gevraagd. De toegangsprijs is inclusief een hapje en een drankje.

Wij hopen u te zien in Randwijk op 17 augustus!

aug

17

Tijd : 14:30 - 20:15 uur
Locatie : Proeftuin Randwijk, Lingewal 1b 6668 LA Randwijk