05 december 2017

Decorum en Van Iperen verlengen samenwerking met drie jaar

Bij een nieuwe uitstraling konden de Decorum verpakkingen natuurlijk niet achterblijven. Het gehele ontwerp heeft een nieuwe look & feel volgens het vernieuwde merk gekregen. Naast een nieuwe look en feel van de bestaande verpakkingen heeft Van Iperen samen met Decorum ook een vierkante hoes ontwikkeld.

De hoes heeft vier zijden welke bedrukt kunnen worden met het merkverhaal van Decorum. Dankzij de rechte bovenzijde heeft de hoes een strakke uitstraling, een item waarmee Decorum zich kan onderscheiden als kwaliteitsgroep.

 

Samenwerking verlengd

Ook voor volgend jaar zijn er al mooie concepten bedacht. Samen met ontwerpstudio Floramedia en Decorum leden is Van Iperen alweer druk bezig met de ontwikkeling hiervan. Hoezen zijn altijd klant specifiek en moeten naast de uitstraling voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Door de verlengde samenwerking gaan Van Iperen en Decorum er de komende drie jaar wederom samen voor om de verpakkingslijn tot een groot succes te maken.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.