15 januari 2018

Mijn Iperen 2 gelanceerd voor klanten van locaties Oude-Tonge en ’s-Gravenpolder

Mijn Iperen is de persoonlijke online dienst van Van Iperen. Mijn Iperen ondersteunt optimaal tijdens alle fases van de teelt en is zowel beschikbaar als app als via internet. Klanten van Van Iperen locatie Westmaas maken al enkele jaren gebruik van Mijn Iperen. Vandaag lanceren we voor klanten van de locaties Oude-Tonge en ‘s-Gravenpolder. Het nieuwe Mijn Iperen, Mijn Iperen 2. Dit houdt in dat Mijn Iperen 2 nu beschikbaar is in de App Store, via Google Play en via internet.

Mijn Iperen 2.0 is ontwikkeld met de nieuwste technologie en in nauwe samenwerking met onze klanten. We lanceren nu de volgende functionaliteit:

  • Eenvoudig en snel bestellingen plaatsen
  • Retouren invoeren
  • Bestelhistorie
  • Mineralenoverzicht

In de komende maanden voegen we steeds nieuwe functionaliteit toe. Bent u al klant van Van Iperen en wilt u ook toegang tot het gemak van Mijn Iperen? Vraag dan een account aan op onze website.

Klanten van locatie Westmaas, die al gebruikmaken van Mijn Iperen, kunnen het beste op de oude omgeving blijven werken. Nog niet alle functionaliteit van Mijn Iperen is al beschikbaar via Mijn Iperen 2. Indien u toch gebruik wilt maken van Mijn Iperen 2, kunt u nieuwe inloggegevens opvragen bij de receptie via 0186 – 578888 of info@iperen.com.