04 juli 2018

Proef de dag: bekijk de foto’s!

Woensdag 27 juni stond dit jaar geheel in het teken van de derde editie van Proef de dag. Bezoekers volgden rondleidingen over het proefveld, bezochten het TT+-plein en lieten zich informeren op de informatiemarkt. Rond het avondeten stond de lezing van Lindert Moerdijk op het programma, hij deelde zijn verwachtingen over de uienmarkt. Als kers op de taart lanceerden Van Iperen directeur Dirk-Jan Bakker en projectleider precisielandbouw Randy Wilbrink de nieuwe online TT+-omgeving. Met de lancering van deze online TT+-omgeving biedt Van Iperen akkerbouwers een centrale plek om data op een eenvoudige manier te combineren, analyseren en te communiceren. Kortom, we kunnen terugkijken op een gezellige en vooral leerzame dag.

Wilt u dit bijzondere evenement in Oude-Tonge herbeleven? Of heeft u Proef de dag gemist? Bekijk dan de foto’s op de website!

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.