08 augustus 2018

Uw aardappelteelt een niveau omhoog met TT+

Op woensdag 22 augustus 2018 organiseren PPO Westmaas en de NAO de tweejaarlijkse Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse aardappelsector. Dit jaar is het thema van de Aardappeldemodag: “Sterke schakels verbinden”.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand! Onze specialisten vertellen u wat het TT+-concept voor uw aardappelteelt kan betekenen en u kunt een demonstratie bekijken van de nieuwe online TT+-omgeving.

Speciaal voor jonge boeren die rondom het traject van bedrijfsovername zitten, is er het Jonge Boeren Programma. Van Iperen doet mee aan dit programma en presenteert over het TT+-concept waar veel jonge boeren aan meedoen.

Meer informatie over de Aardappeldemodag leest u in de uitnodiging. Wij ontmoeten u graag op woensdag 22 augustus aanstaande!

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.