08 oktober 2018

Terugblik Kennisdag sportvelden

Op woensdag 3 oktober vond de Kennisdag sportvelden plaats. Deze dag werd speciaal georganiseerd voor een selecte groep sportveldbeheerders en specialisten op gebied van cultuurtechniek in Nederland.

Het programma startte op ons kantoor in Westmaas. Hier konden de deelnemers luisteren naar de  lezing ‘kwaliteit en kwantiteit maken het sportveldmengsel van de toekomst’. Vervolgens kregen ze een rondleiding over het terrein. Na een gezamenlijke lunch werd het programma voortgezet op sportpark Olympia in Rotterdam. Onderwerpen die hier centraal stonden waren een ‘een betere bodem’ en ‘de stand van zaken van DDS doorzaaien’.  Daarna nam Sportbedrijf Rotterdam het woord over en vertelde meer over het beleid en beheer van de sportvelden in Rotterdam.

De dag werd afgesloten op een sportveld van sportpark Rvv Coal. Ervaringen werden hier uitgewisseld en onderwerpen, zoals beregenen en bewortelingsdiepte kwamen aan bod.

Wij kijken terug op een geslaagde dag.  Er was een goede sfeer, een afwisselend programma en er zijn onderling veel ervaringen uitgewisseld.

Wilt u deze dag opnieuw beleven? Bekijk het filmpje. Met dit filmpje geven wij een korte terugblik.