Fruitteeltbijeenkomst Noord-Holland

Wilt u alles weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming en bemesting?

Dan nodigen wij u van harte uit om één van onze fruitteeltavonden bij te wonen. Op 26 februari 2019 organiseren wij in samenwerking met GMN een fruitteeltavond in Partycentrum Stam, Raadhuisstraat 1, 1687 AH Wognum

Wij verzorgen de volgende lezingen voor u:

Vruchtdunning met Brevis

Joris Horstink

Brevis is een unieke en vernieuwende technologie om vruchten te dunnen. Het product is speciaal geformuleerd voor veilig gebruik in appels en peren in de periode kort na de bloei. Omdat Brevis de fotosynthese beïnvloedt, onderscheidt het zich van de andere dunmiddelen, die veelal zijn gebaseerd op beïnvloeding van de hormoonhuishouding in de plant. Joris Horstink geeft deze avond een toelichting op vruchtdunning met Brevis.

Onderzoek en ontwikkeling

Het afgelopen jaar hebben wij weer diverse onderzoeken uitgevoerd  en afgerond. We delen deze resultaten graag met u, waarbij we  ook ingaan op wat u er in de praktijk mee kunt. Verder staan we  stil bij een aantal nieuwe ontwikkelingen die kansen bieden voor  de toekomst.

Actualiteiten

Met welke middelen beschermt u uw gewas? Welke nieuwe middelen komen er in 2019 op de markt en welke middelen komen te vervallen? We zoomen in op de ziekten en plagen die het afgelopen jaar voor problemen gezorgd hebben, zodat u hier rekening mee kunt houden  in het nieuwe seizoen.

Verlenging spuitlicentie

Wilt u uw spuitlicentie verlengen in de categorie Teelt? Schrijf u dan in via deze link. Bij binnenkomst hoeft u dan alleen nog uw handtekening te zetten en uw spuitlicentiepas te tonen. U kunt zich ook bij binnenkomst inschrijven, vanwege de administratieve handelingen kost dit wel meer tijd.

Onze fruitteeltspecialisten ontmoeten u graag! Kijk in de agenda voor andere data en locaties of bekijk hier de uitnodiging.

feb

26

Tijd : 19:00 - 23:00 uur
Locatie : Partycentrum Stam, Raadhuisstraat 1, 1687 AH Wognum