Fruitteeltbijeenkomst Kapelle

Wilt u alles weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming en bemesting?

Dan nodigen wij u van harte uit om één van onze fruitteeltavonden bij te wonen. Op 21 februari 2019 organiseren wij onze fruitteeltavond in Dorpshuis de Vroone.

Wij verzorgen de volgende lezingen voor u:

Gewasbescherming in relatie tot het klimaat

Tim Beliën, pcfruit

In 2018 is opnieuw duidelijk geworden dat het klimaat een grote rol speelt in de fruitteelt. Niet alleen met betrekking tot de groei van boom en vrucht, maar ook verschillende ziekten en plagen hangen sterk samen met de weersomstandigheden. Tim Beliën van pcfruit zal op  de fruitteeltavonden dieper ingaan op deze materie.

Onderzoek en ontwikkeling

Het afgelopen jaar hebben wij weer diverse onderzoeken uitgevoerd  en afgerond. We delen deze resultaten graag met u, waarbij we  ook ingaan op wat u er in de praktijk mee kunt. Verder staan we  stil bij een aantal nieuwe ontwikkelingen die kansen bieden voor  de toekomst.

Actualiteiten

Met welke middelen beschermt u uw gewas? Welke nieuwe middelen komen er in 2019 op de markt en welke middelen komen te vervallen? We zoomen in op de ziekten en plagen die het afgelopen jaar voor problemen gezorgd hebben, zodat u hier rekening mee kunt houden  in het nieuwe seizoen.

Verlenging spuitlicentie

Wilt u uw spuitlicentie verlengen in de categorie Teelt? Schrijf u dan in via deze link. Bij binnenkomst hoeft u dan alleen nog uw handtekening te zetten en uw spuitlicentiepas te tonen. U kunt zich ook bij binnenkomst inschrijven, vanwege de administratieve handelingen kost dit wel meer tijd.

Onze fruitteeltspecialisten ontmoeten u graag! Kijk in de agenda voor andere data en locaties of bekijk hier de uitnodiging.

feb

21

Tijd : 19:00 - 22:30 uur
Locatie : Dorpshuis de Vroone, C.D. Vereekestraat 74, 4421 CE Kapelle