Graslandmiddag

Goed ruwvoer begint bij een goede bodem, de juiste bemesting en uiteindelijk de beste voeding. Het maximaal benutten van eiwit van eigen land resulteert in de laagste voerkosten. Wij nodigen u van harte uit om onze Graslandmiddag bij te wonen. Tijdens deze middag staat het volgende thema centraal: ‘Het maximaal benutten van eiwit van eigen land’

Vorig jaar is Van Iperen samen met handelspartner Mulders Mengvoeders gestart met het toedienen van vloeibare bemesting op grasland op Walcheren. Tijdens de Graslandmiddag willen wij de resultaten aan u toelichten. Aansluitend kunt u twee workshops over respectievelijk ruwvoer en voergang bijwonen bij Melkveehouderijbedrijf De Looff. Na afloop is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

13:00 uur Inloop met koffie en thee bij De Zandput

13:15 uur Welkomstwoord

13:30 uur Resultaten bemestingsproef

13:50 uur Verschillen tussen graslandbemestingsproducten

14:15 uur Vertrek naar Melkveehouderijbedrijf De Looff

14:30 uur Workshops

15:30 uur Afsluiting met hapje en drankje

Locaties

De Zandput, Zandput 5, 4353 BA Serooskerke

Melkveehouderijbedrijf De Looff, Loodholseweg 5, 4364 AT Grijpskerke

Aanmelden

Wij nodigen u van harte uit om bij deze dag aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden per e-mail: secretariaat@iperen.com of door te bellen naar: 0186 – 578888. Dit kan tot en met maandag 3 december aanstaande.

 

dec

5

Tijd : 13:00 - 15:30 uur
Locatie : -