Veehouderijavond 2018

Wilt u alles weten over groeibevorderaars in gras, productie en benutting van eigen eiwit en onkruidbestrijding in maïs en grasland? Dan nodigen wij u van harte uit voor onze Veehouderijavond op woensdag 19 december 2018. Tijdens deze avond staat het volgende thema centraal: ‘Hoe optimaliseer ik de eiwitproductie op mijn bedrijf?

Datum en locatie

woensdag 19 december 2018
Van Iperen
Energiebaan 15
3255 SB Oude-Tonge

Aanmelden

Wilt u uw spuitlicentie verlengen in de categorie Teelt? Schrijf u dan vóór vrijdag 14 december 2018 in via onze website: www.iperen.com/veehouderijavond2018. Bij binnenkomst hoeft u dan alleen nog uw handtekening te zetten en uw spuitlicentiepas te tonen. U kunt zich ook bij binnenkomst inschrijven, vanwege de administratieve handelingen kost dit wel meer tijd.

Graag tot ziens op onze Veehouderijavond!

dec

19

Tijd : 19:30 - 22:30 uur
Locatie : Van Iperen Oude-Tonge, Energiebaan 15, 3255 SB, Oude-Tonge