20 maart 2019

Stimuline

Van Iperen heeft, na een reeks intensieve onderzoeken, een eigen lijn biostimulanten onder de naam Stimuline op de markt gebracht. De belangrijkste ingrediënten zijn humuszuren, aminozuren en plantextracten, waarmee we de vitaliteit van de plant en daarmee dus de weerbaarheid en stressbestendigheid van die plant verhogen. De exacte samenstelling van het product is toegespitst op het gewas, de bodem en de omstandigheden.

Biostimulanten zijn producten van natuurlijke oorsprong, die de groei stimuleren, de nutriëntenopname bevorderen en de weerbaarheid van planten verhogen. Daardoor zijn deze beter bestand tegen abiotische stressfactoren. Dan moet je denken aan extreme kou, warmte, droogte, zout (natrium), instraling, etc. Externe factoren, waar een plant flink last van kan hebben.

Bekijk alles over stimuline op: iperen.com/stimuline