24 april 2019

Kunstmeststrooiertest: geef u snel op!

Voor het effectief inzetten van uw kunstmest is het belangrijk dat uw kunstmeststrooier goed afgesteld is. Als u producten teelt onder een Milieukeur certificaat, is het zelfs verplicht om 1 keer per 4 jaar uw kunstmeststrooier te laten testen op een goede afstelling conform de EN13739 richtlijn. Bij nieuwe kunstmeststrooiers geldt, dat de keuring binnen 4 jaar moet plaatsvinden. Bij kunstmestrooiers die een werkbreedte kleiner dan 12 meter hebben, is de keuring niet verplicht. Wij bieden u de mogelijkheid om uw kunstmeststrooier te laten keuren, dit gebeurt onder leiding van dhr. Herre Bartlema.

Heeft u interesse om uw kunstmeststrooier te laten keuren? Geef u dan vóór woensdag 22 mei op via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ardon Verschoor (tel. 06 – 51 78 95 69).

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.