Fruitteeltbijeenkomst met barbecue

Donderdag 1 augustus organiseren wij onze jaarlijkse fruitteeltbijeenkomst met barbecue bij Mts. van der Maas in Wissenkerke. In een informele sfeer laten wij u een aantal van onze proeven zien en brengen wij u op de hoogte van de actualiteiten. We sluiten het programma af met een gezellige barbecue. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.  Meld u wel vooraf bij ons aan in verband met de catering.

Programma

17.00 uur Opening
17.10 uur Rondgang
18.45 uur Barbecue

Calciumproef
Kwaliteit telen is en blijft belangrijk. Daarom hebben wij in het afgelopen seizoen diverse calciumproeven uitgevoerd, zowel op de grond als via het blad. Wij delen de nieuwste inzichten graag met u.

Biofruitura
Een revolutie in spintbestrijding! Op een eenvoudige manier worden de biologische bestrijders in het gewas gebracht om zo de spint onder controle te houden.

Mechanisatie
Van Eijzeren demonstreert de draadjesmaaier. Deze draadjesmaaier is een niet-chemische oplossing om onkruiddruk onder de bomen te verminderen.

Squall
Squall is een hechter en anti-drift hulpstof voor gewasbeschermingsmiddelen. Het verhoogt de regenvastheid met 50% en is 100% biologisch afbreekbaar, dus onschadelijk voor het milieu. Rick Sijs van GreenA laat de werking van Squall in de praktijk zien met een interessante demonstratie.

Actualiteiten
Tijdens de rondgang door de boomgaard brengen onze fruitteeltspecialisten u op de hoogte van de actualiteiten.

Aanmelden barbecue

Wij nodigen u van harte uit om bij onze bijeenkomst aanwezig te zijn. Meld u wel vooraf bij ons aan in verband met de catering.

Graag tot ziens op 1 augustus.

Met vriendelijke groet,

Fruitteeltteam
Van Iperen

aug

1

Tijd : 17:00 - 22:00 uur
Locatie : Mts. van der Maas, Scherpenisseweg 1, Wissenkerke