Terugkomavond proefveld Oude-Tonge

Op dinsdag 3 september vindt er tussen 18.30 en 22.00 uur een terugkomavond plaats op ons proefveld in Oude-Tonge. In juni en juli hebben wij Proef de dag in de regio georganiseerd. Tijdens dit evenement hebben we in Oude-Tonge verschillende proeven laten zien.

Op 3 september tonen we door middel van proefrooiingen de resultaten van de bemestingsproeven in aardappelen, uien en suikerbieten. Daarnaast laten we de resultaten met betrekking tot schimmelbestrijding in suikerbieten en loofdoding in aardappelen zien. Ook tonen we de resultaten van de tarwerassenproef en laten de bietenzaadfirma’s hun suikerbietenrassen zien.

Hierbij nodigen wij u uit om deze terugkomavond bij te wonen.

Programma:

18.15 uur inloop met koffie
18.30 uur start rondleiding
20.15 uur einde rondleiding
20.30 uur afsluiting met stokbrood en saté
sep

3

Tijd : 18:30 - 22:00 uur
Locatie : Energiebaan 15, 3255 SB Oude-Tonge