05 december 2019

Levering biologie tijdens de feestdagen

Voor de leveringen van de biologische gewasbescherming in week 52 en week 1 zullen er vanwege Kerst en Oud & Nieuw enkele leverdagen uitvallen.

We verzoeken u om de nuttige insecten bestemd voor deze weken ruim op tijd te bestellen (tot uiterlijk 3 werkdagen vóór de gewenste leverdag), zodat onvoorziene logistieke drukte of eventuele tekorten kunnen worden voorkomen. Zoals gebruikelijk streven we ernaar om u enerzijds een kwalitatief goed product aan te bieden, en anderzijds zoveel als mogelijk aan uw leverwensen te voldoen. In verband met bovenstaande kan de biologie eerder of later worden afgeleverd dan u van ons gewend bent.

Indien u de bestellingen zelf wilt afhalen in onze locaties in De Lier, Klazienaveen, Westmaas of Oude-Tonge, of als u andere vragen hebt, kunt u contact opnemen met de binnendienst via:

biologie@iperen.com

0186-578886