27 mei 2020

Wat is een podcast en wat kunt u ermee als akkerbouwer?

Een podcast is een nieuwe manier waarop we kennis en informatie met u delen. U kunt dit vergelijken met de radio waarop een nieuwslezer het laatste nieuws vertelt. U ziet hem niet, maar hij vertelt wel op een duidelijke manier wat er speelt in de wereld.

In podcasts vertellen onze specialisten over een actualiteit in de teelt waarbij ze tips en informatie geven. Een voordeel van de podcast is dat u ernaar kunt luisteren tijdens het werk. U hoeft niet naar uw telefoonscherm te kijken dus kunt zich focussen op wat er om u heen gebeurt terwijl de specialist u bijpraat over de actualiteit.

Luister nu naar onze podcast via iperen.com/podcast

Testimonials van tevreden luisteraars:

“Erg interessant om zo informatie te geven. Ik had er zelf geen ervaring mee maar ga volgende keer zeker weer luisteren!”

“Ik was de erwten aan het eggen, dat gaat erg langzaam dus mooi de tijd om de podcast te luisteren. Ik vind het leuk om het zo te horen, dat is weer eens wat anders.”

“Ik vind het zeker een goede manier om kennis op te doen, zeer geslaagd, ik ben benieuwd naar de volgende.”

“Bedankt voor de tip, ik heb hem zojuist in de trekker beluisterd! Erg interessant en praktisch gericht, ik hou de volgende in de gaten.”

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.