15 juni 2020

Op bezoek bij…

Mist u het contact met andere fruittelers ook zo? Wij spreken heel wat klanten en horen regelmatig dat ze de bijeenkomsten missen. Wij geven u graag een kijkje bij uw collega teler.

In verband met het corona virus hebben wij besloten om vooralsnog geen fruitteeltbijeenkomsten te organiseren, maar we willen u wel een kijkje geven bij collega telers in de boomgaard. Want wat is er leuker dan even bij een ander op het bedrijf kijken? Hoe hangt het fruit er daar bij? En waar lopen ze tegenaan?

Op bezoek bij… Deel 5 – Pluk 2020 – 5 oktober 2020

Oogst 2020 zit er weer bijna op, het fruit is nagenoeg binnen. Afgelopen periode hebben wij u met onze serie ‘Op bezoek bij…’ regelmatig een kijkje in de boomgaard gegeven bij uw collega fruitteler. Als afsluiter hierop hebben we een mooi filmpje van de pluk voor u gemaakt.


Op bezoek bij… Deel 4 – 20 augustus 2020

In deel 4 van ‘Op bezoek bij… ‘ spreken we met Bas Zevenbergen uit Numansdorp, Liza Houtekamer uit Bruinisse en Richard Rijk uit Ovezande. Zij vertellen over hun fruit in aanloop naar de oogst. Volgende keer het laatste deel; de video Oogst 2020.


Op bezoek bij… Deel 3 – 16 juli 2020

In Deel 3 van ‘Op bezoek bij…’ zijn we bij Richard Vermue in Borssele, Rudi Slabbekoorn in Driewegen en Steyn Kavelaars in Zevenbergschen Hoek.


Op bezoek bij… Deel 2 – 23 juni 2020

In deel 2 zijn we op bezoek bij Bob Thomaes in Hoofdplaat, Pieter Joosen in Krabbendijke en Corné van den Berge in Tholen.


Op bezoek bij… Deel 1 – 15 juni 2020

Op bezoek bij Alex de Nooijer in Wissenkerke, André van ’t Westeinde in Nisse en bij Fruitteeltbedrijf Van Randwijk in Strijensas.