14 december 2020

Online Akkerbouwbijeenkomsten

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze online Akkerbouwbijeenkomsten met thema: “Antwoorden op de teeltuitdagingen van 2021”. Tijdens deze online bijeenkomsten presenteren we alle actuele teeltinformatie, die voor u als akkerbouwer voor het komende seizoen van belang is.

 

Programma en data

 • 26 januari 20.00 – 21.30 uur – Bodem en bemesting
  • De bodem als basis
  • Renderen met fertigatie
  • Bemesting, minimale input – maximaal resultaat

 

 • 2 februari 20.00 – 21.30 uur – Uitdagingen gewasbescherming
  • Nieuw in 2021
  • Ritnaaldbestrijding
  • Onkruidbestrijding zaaiuien
  • Toekomst zonder Mancozeb
  • Kiemremming aardappelen
  • Virusbestrijding pootgoed

 

Inschrijven

Via deze link kunt u zich inschrijven voor deze online bijeenkomsten. Een dag voor de bijeenkomst ontvangt u per e-mail een link om digitaal deel te nemen.

 

Verlenging spuitlicentie

Helaas is het verlengen van uw spuitlicentie tijdens deze bijeenkomsten niet mogelijk. Verloopt uw licentie voor 01-09-2021 of rond die datum en moet u nog een bijeenkomst volgen? Geef dan uw gegevens door via dit formulier voor 31-01-2021. Wij proberen in februari kleinschalige bijeenkomsten te organiseren voor telers die echt in de problemen komen. Na opgave krijgt u van ons hierover bericht.