25 januari 2021

Vier met ons mee!

Dit jaar viert Van Iperen haar 100e verjaardag. Een eeuw geleden plantte Hendrik Groeneweg het stekje dat inmiddels is uitgegroeid tot de eeuwoude eik: het bedrijf dat u nu kent als ‘Van Iperen, groeispecialist sinds 1921’.

Groeispecialist word je niet zomaar; daar komt veel bij kijken. Onderzoeken, ontdekken, proberen, ontwikkelen, leren en zelfs vallen en opstaan. Het proces van opgroeien. Dat lukt alleen met een flinke portie lef, nieuwsgierigheid en volharding. Om steeds weer nieuwe manieren te vinden om gewassen optimaal te voeden, versterken en beschermen. Mede dankzij de inzet van onze medewerkers en het vertrouwen van onze klanten en samenwerkingspartners is dat gelukt en zorgen wij al jarenlang voor de groei van gezonde en renderende gewassen.

Een 100-jarig jubileum is een mooi moment om terug te blikken op onze rijke historie, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. En wie jarig is, trakteert. Daarom trakteren wij u het hele jaar op veel moois, zoals leuke en interessante verhalen van klanten en medewerkers, blogs, vlogs en interviews. Lees bijvoorbeeld de blog van onze directeur Dirk-Jan Bakker. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd bij Van Iperen waar hij als jongen van 14 jaar begon met vakantiewerk? Ook andere collega’s blikken terug op hun tijd bij Van Iperen. Al deze verhalen delen we op onze speciale jubileumwebsite, in nieuwsbrieven en op social media. Met de tijdlijn op de jubileumwebsite volgt u de geschiedenis van Van Iperen vanaf 1921.

Later in het jaar verschijnt er nog iets speciaals. Wat dat is, blijft nog even een verrassing. Houd onze website in de gaten! En wilt u ook iets delen over ons jubileum op social media? Gebruik dan #VanIperen100.

Kortom, wij denken dat ons jubileumjaar een bijzonder jaar wordt. Viert u met ons mee?