10 juni 2021

Let op, laat uw spuitlicentie niet verlopen!

Via www.erkenningen.nl kunt u controleren welke bijeenkomsten u eventueel nog moet volgen. Wanneer u op korte termijn nog een punt nodig heeft, kunt u deze behalen via www.spuitlicentie.nl/iperen. Eerder heeft u hiervoor een kortingscode ontvangen, deze code is geldig tot 31 juli 2021. Bent u uw kortingscode kwijt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Loskoppelen KBA-licentie

Let ook op het tijdig verlengen van het KBA-gedeelte van uw licentie. Wanneer dit niet op tijd wordt verlengd, komt uw volledige spuitlicentie te vervallen. Het is mogelijk om het KBA-gedeelte van uw spuitlicentie los te koppelen om dit te voorkomen.

Fysieke bijeenkomsten

Vanaf 1 juli hopen wij weer bijeenkomsten in de boomgaard te organiseren. Wij brengen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Bovenstaande adviezen zijn gebaseerd op de actuele praktijksituatie en de op dit moment ter beschikking staande kennis. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.