22 juni 2021

Iets geven voor ons jubileum? Steun Agri Job Booster!

Van Iperen viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Een groot feest voor klanten is vanwege de coronamaatregelen helaas niet mogelijk. Verschillende klanten gaven aan dat zij wel iets willen geven. Een gift aan Agri Job Booster in Benin zouden wij enorm waarderen.

Agri Job Booster is een project van stichting Woord en Daad, een organisatie die keuzemogelijkheden wil creëren voor mensen die nu nog in armoede leven. In Benin is veel werk in de agrarische sector. Vakscholen bieden landbouwopleidingen, maar aandacht voor ondernemerschap is er nauwelijks. Agri Job Booster ondersteunt ambitieuze, startende, jonge ondernemers om hun bedrijf een succes te maken en daarmee impact te hebben op hun (gezins-)inkomen en de gemeenschap. Dit project past uitstekend bij Van Iperen en sluit mooi aan op het thema van ons jubileumjaar Opgroeien met Van Iperen. Steunt u Agri Job Booster ook?

Stichting Woord en Daad heeft de ANBI-status. Dit betekent dat u giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting mag aftrekken. Aan het eind van het jaar maken wij de totale opbrengst bekend. Alvast bedankt uw steun.

Meer weten en doneren?

·         Bekijk de website van stichting Woord en Daad

·         Lees meer over Agri Job Booster Benin

·         Doneer online