De kwalitieit van de bodem bepalen en verbeteren

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe, Avalon, het Kenniscentrum Bodem, Symphony of Soils en het project Meerwaarde van de Bioboer organiseren op 12 tot en met 14 oktober 2021 het congres ‘Kansen van het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB) en de Bodem als Basis’ voor boeren, adviseurs, beleidsmedewerkers en onderwijsinstellingen uit het binnen- en buitenland.

Het congres bestaat uit een Nederlandstalig en een internationaal programma met presentaties van toonaangevende sprekers uit het binnen- en buitenland, workshops, ontmoetingen, bodem-beleefsessies en bedrijfsbezoeken. Het vindt plaats op het Ecomunitypark in Oosterwolde.

okt

12

Tijd : 13:00 - 17:30 uur
Locatie : Ecomunitypark in Oosterwolde

okt

13

Tijd : 13:00 - 17:30 uur
Locatie : Ecomunitypark in Oosterwolde

okt

14

Tijd : 13:00 - 17:30 uur
Locatie : Ecomunitypark in Oosterwolde