Spuitlicentieverlenging Groenvoorziening

Gezien de huidige maatregelen rondom het Coronavirus zien wij geen mogelijkheid in januari en februari fysieke bijeenkomsten te organiseren waar u uw licentiepunt kunt halen.

Wel hebben wij een alternatief voor u:

 

 

Cursus landentuinbouwcursussen.nl
Heeft u binnen afzienbare tijd een licentiepunt nodig, dan bieden wij u een cursus aan via landentuinbouwcursussen.nl. U kunt kiezen uit de mogelijkheid Teelt binnen uw eigen sector en een algemene Veiligheid en Techniek cursus. Als klant van Van Iperen bieden wij u €10,- korting aan en volgt u de cursus voor €49,- per deelnemer. U heeft een organisatiecode plus uw debiteurnummer nodig om in te loggen en de korting te ontvangen. Deze 2 codes worden binnenkort aan u verstrekt via de e-mail. Heeft u geen email van ons ontvangen neem dan contact op via 0186-578888, wij kunnen de juiste codes aan u geven.

U kunt voor meerdere werknemers cursussen kopen, hoe dit precies werkt leggen wij u uit onder het volgende kopje.

 

Handleiding inloggen landentuinbouwcursussen.nl

U kunt in de bijlage duidelijk lezen hoe u als werkgever deelnemerscodes koopt en hoe u als werknemer deze kunt gebruiken. Ook op de ‘veelgestelde vragen’ pagina op de website van landentuinbouwcursussen.nl kunt u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.

 

Deze werkwijze om digitaal te verlengen is nieuw. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe u na ontvangst van de toegangscodes de cursus organiseert (mogelijk deels in groepsverband op de eigen locatie waarbij medewerkers die ondersteuning op de computer nodig hebben die ter plekke door een collega krijgen). Uiteraard hopen we t.z.t. weer fysieke bijeenkomsten te kunnen organiseren.

dec

31

Tijd : -
Locatie : -