15 februari 2022

Spuitlicentie verlengen in 2022

In het seizoen zijn wij van plan weer bijeenkomsten buiten te organiseren waarbij u de mogelijkheid heeft om een licentiepunt te behalen.

Cursus landentuinbouwcursussen.nl
Heeft u binnen afzienbare tijd een licentiepunt nodig, dan bieden wij u een cursus aan via landentuinbouwcursussen.nl. U kunt kiezen uit de mogelijkheid Teelt binnen uw eigen sector en een algemene Veiligheid en Techniek cursus. Als klant van Van Iperen bieden wij u €10,- korting aan en volgt u de cursus voor €49,- per deelnemer. U heeft een organisatiecode plus uw debiteurnummer nodig om in te loggen en de korting te ontvangen. Deze 2 codes zijn via de mail verstrekt aan onze klanten. Heeft u geen email van ons ontvangen neem dan contact op via 0186-578888, wij kunnen de juiste codes aan u geven.

U kunt voor meerdere werknemers cursussen kopen, hoe dit precies werkt leggen wij u uit onder het volgende kopje.

Handleiding inloggen landentuinbouwcursussen.nl

U kunt in de bijlage duidelijk lezen hoe u als werkgever deelnemerscodes koopt en hoe u als werknemer deze kunt gebruiken. Ook op de ‘veelgestelde vragen’ pagina op de website van landentuinbouwcursussen.nl kunt u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.

Deze werkwijze om digitaal te verlengen is nieuw. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe u na ontvangst van de toegangscodes de cursus organiseert (mogelijk deels in groepsverband op de eigen locatie waarbij medewerkers die ondersteuning op de computer nodig hebben die ter plekke door een collega krijgen).

Uiteraard hopen wij u t.z.t. weer fysiek te kunnen ontmoeten tijdens één van onze bijeenkomsten. Houd hiervoor onze website in de gaten.