Open dag proeftuin Van Pallandtpolder

Op dinsdag 30 augustus organiseert NPPL een open dag in de Van Pallandtpolder bij Middelharnis. Hier liggen verschillende proeven over duurzaam bodembeheer, kringloop landbouw, natuur inclusieve landbouw, duurzame energie uit hernieuwbare bronnen en innovatie. Huibert Groeneveld, eigenaar van een melkveebedrijf en Remco Wesdorp, eigenaar van een akkerbouwbedrijf, zetten hun deuren open om hun ervaringen met precisietoepassingen met u te delen. Daarnaast staan er nog 11 praktijkrondes op het programma.

Namens Van Iperen zal Jan Pieter Bijnagte een presentatie geven over de strokenproef die wij in de proeftuin hebben liggen.

Het volledige programma en het formulier om u aan te melden voor deze dag vindt u hier.

aug

30

Tijd : 17:00 - 22:30 uur
Locatie : Kruisweg 1, Middelharnis