Spuitlicentieverlenging Groenvoorziening 17-11

Wij zijn blij u weer uit te kunnen nodigen voor de fysieke spuitlicentiebijeenkomst die we organiseren op donderdag 17 november 2022. Wij verzorgen een middag- en avondsessie. U kunt tijdens de bijeenkomst uw licentie verlengen in de categorie Veiligheid en Techniek. Wij hebben het onderstaande, interessante programma voor u samengesteld.

 

Programma middag

13.00 uur Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur Opening Van Iperen
13.45 uur Weer en GBM Erno Bouma – HAS Hogeschool
14.30 uur Actualiteiten en Quiz Bart Boot – Van Iperen
15.15 uur Pauze
15.45 uur GBM kast + etiketten Henri Eerland – Van Iperen
16.30 uur Afsluiting

 

 Programma avond

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Opening Van Iperen
19.45 uur Weer en GBM Erno Bouma – HAS Hogeschool
20.30 uur Actualiteiten en Quiz Bart Boot – Van Iperen
21.15 uur Pauze
21.45 uur GBM kast + etiketten Henri Eerland – Van Iperen
22.30 uur Afsluiting

 

 Spuitlicentieverlenging

Deze bijeenkomst telt mee als spuitlicentiepunt voor de categorie Veiligheid en Techniek. Wilt u zien hoeveel bijeenkomsten u heeft gevolgd en/of hoeveel u er nog moet volgen? Kijk dan op www.erkenningen.nl.

N.B.: in verband met de privacywet kunt u als pashouder alleen zelf deze gegevens inzien.

 

Aanmelden

Er is per bijeenkomst ruimte voor 60 deelnemers. Het is verplicht u vooraf digitaal aan te melden voor de spuitlicentiebijeenkomst, ook als u uw licentie niet wilt verlengen. U kunt dit doen via onderstaand formulier. De aanmelding is persoonlijk, wilt u meerdere mensen aanmelden? Dan dient u voor iedereen apart een aanmelding te verzorgen. Het is niet mogelijk u ter plaatse aan te melden. Deze uitnodiging wordt alleen digitaal verzonden, wilt u hem delen binnen uw organisatie?.

 

Kosten
De kosten voor deze verlenging bedragen €57,50 excl. BTW.

 

                          

nov

17

Tijd : 13:00 - 22:30 uur
Locatie : Van Iperen, Energiebaan 15 Oude-Tonge