Fertigatiebijeenkomst Loppersum 24-11-2022

Bent u geïnteresseerd in fertigatie? Dan nodigen wij u van harte uit op onze fertigatiebijeenkomst in Loppersum

 

Bij irrigatie wordt water gegeven via druppelslangen. Met fertigatie worden meststoffen in het water opgelost. Het grote voordeel hiervan is dat het mogelijk is om op het juiste moment de juiste hoeveelheid water en voeding toe te voegen. Als u wilt starten met fertigatie, kunnen wij ons voorstellen dat er vragen zijn. Zoals; welke slangen moet ik gebruiken? Hoe krijg ik deze in en uit de grond? Welk water is geschikt om mee te druppelen? Hoe en wanneer geef ik meststoffen mee? En, niet onbelangrijk; wat is het resultaat?

Onze meststoffenspecialist Mikey Akkermans heeft inmiddels een aantal jaar ervaring en kan al uw vragen over fertigatie beantwoorden. Hij neemt u mee in de ervaring van afgelopen jaar tot wat het u oplevert als teler. Na afloop weet u wat u nodig heeft om succesvol te kunnen starten met fertigatie.

 

Programma

19:30 uur          Inloop
20:00 uur         Start fertigatiebijeenkomst

  • Ervaringen
  • Techniek en praktische tips
  • Fertigatietool
  • Resultaten door de jaren heen
  • Wat levert het u op als teler?

21:30 uur          Afsluiting met een hapje en drankje

U bent van harte uitgenodigd, aanmelden is verplicht.

 

 

Fertigatiebijeenkomst 1 december
Op 1 december houden wij in Oude-Tonge een fertigatiebeurs. Hier gaan wij nog dieper in op de materie. Zo zijn er verschillende presentaties van meststoffenspecialisten en ervaringsdeskundigen en tonen techniekleveranciers onder andere machines, druppelslangen en fertigatiecomputers. Meld u hier aan voor de fertigatiebeurs in Oude-Tonge.

 

nov

24

Tijd : 19:30 - 21:30 uur
Locatie : Hotel Spoorzicht & Spa, Molenweg 11, 9919 AE Loppersum