23 januari 2023

Mijn Teelt Tools – Mijn Iperen

Om u tijdens de gehele teelt meer gemak en inzicht te bieden zijn er verschillende applicaties (web en app) door Van Iperen ontwikkeld. Met deze tools heeft u de hulpmiddelen voor uw teelt altijd bij de hand op uw smartphone of computer. Eén van onze Teelt Tools is Mijn Iperen. Veel klanten weten al dat ze met deze applicatie gemakkelijk kunnen bestellen. Maar er zitten nog veel meer handige functies in Mijn Iperen. Denk bijvoorbeeld aan Niveaumeting voor meststoffen, het volgen van uw bestelling met de Track & Trace functie en u kunt er de gegevens van uw contactpersoon binnen Van Iperen terugvinden.

Welke functies er allemaal zijn en hoe deze werken vindt u op deze pagina.

Wij vertellen u graag alles over Mijn Iperen en de andere teelt tools tijdens HortiContact 2023 in Stand L101. U kunt zich via deze link voor de beurs aanmelden. Daarnaast vindt u ook alle informatie over de verschillende teelt tools vindt u op deze pagina.