Spuitlicentie Groenvoorziening 9 februari avondsessie

Wij willen u nogmaals de gelegenheid geven een spuitlicentiepunt te halen en organiseren daarom een spuitlicentiebijeenkomst donderdag 9 februari 2023 in de avond. U kunt uw licentie verlengen in de categorie Veiligheid en Techniek. Wij hebben het onderstaande, interessante programma voor u samengesteld.

Programma avond

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Opening Van Iperen
19.45 uur Weer en GBM Erno Bouma – HAS Hogeschool
20.30 uur Actualiteiten en Quiz Bart Boot – Van Iperen
21.15 uur Pauze
21.45 uur GBM kast + etiketten Henri Eerland – Van Iperen
22.30 uur Afsluiting

 

Spuitlicentieverlenging
Deze bijeenkomst telt mee als spuitlicentiepunt voor de categorie Veiligheid en Techniek. Wilt u zien hoeveel bijeenkomsten u heeft gevolgd en/of hoeveel u er nog moet volgen? Kijk dan op www.erkenningen.nl.

N.B.: in verband met de privacywet kunt u als pashouder alleen zelf deze gegevens inzien.

 

Aanmelden
Er is ruimte voor 60 deelnemers. Het is verplicht u vooraf digitaal aan te melden voor de spuitlicentiebijeenkomst, ook als u uw licentie niet wilt verlengen. U kunt dit doen via onderstaand formulier. De aanmelding is persoonlijk, wilt u meerdere mensen aanmelden? Dan dient u voor iedereen apart een aanmelding te verzorgen. Het is niet mogelijk u ter plaatse aan te melden. Deze uitnodiging wordt alleen digitaal verzonden, wilt u hem delen binnen uw organisatie?

 

Kosten
De kosten voor deze verlenging bedragen €57,50 excl. BTW.

 

feb

9

Tijd : 19:30 - 22:30 uur
Locatie : Van Iperen, Energiebaan 15 Oude-Tonge