27 februari 2023

Mijn Teelt Tools- Mijn Scouting

Mijn Scouting is één van onze teelt tools. Deze applicatie is vorig jaar geïntroduceerd en wordt gebruikt om plagen in de kas te monitoren. Om de app te gebruiken tekent u eerst eenmalig uw kas in . Tijdens de teelt kunt u in Mijn Scouting alle plagen die u tegenkomt in uw gewas registreren via de app op uw telefoon. Vul in de app uw standaard looproute door de kas in en de app zet de vangkaarten automatisch voor u op de goede volgorde. Het enige wat u nog moet doen is het tellen van de plagen en dit getal invoeren in de app. Deze gegevens worden gelijk verwerkt in het totaal overzicht. Met deze overzichten heeft u eerder in de teelt een idee wat er aan de hand is en kunt u dus ook eerder ingrijpen als dat nodig is.

Meer weten over Mijn Scouting en onze andere teelt tools? Op deze pagina vindt u meer informatie over Mijn Scouting, Mijn Iperen, Mijn Bemesting en Mijn Waterkwaliteit.