25 mei 2023

Afsluiting Haringvlietbrug

Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot vrijdag 4 augustus 23.00 uur is de Haringvlietbrug in beide rijrichtingen afgesloten. Tijdens deze afsluiting wordt het erg druk, ook op de omleidingsroutes.

 

In de afgelopen maanden hebben we binnen Van Iperen hard gewerkt aan het voorbereiden van verschillende maatregelen om de impact van deze wegafsluiting voor u te minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de opslagcapaciteit op onze vestigingen en op externe locaties. Tijdens de recente afsluiting van de Heinenoordtunnel hebben deze maatregelen leverproblemen voorkomen.

 

Met deze maatregelen hopen we dat we u ook tijdens deze komende wegafsluiting zo veel mogelijk volgens ons leverschema kunnen beleveren. Wel wijzen we u op Mijn Iperen, waar u de status van uw bestelling kunt inzien. Hier vindt u ook een up-to-date tijdsblok, waarbinnen de bestelling geleverd zal worden.

 

Wilt u nog meer weten over de renovatie van de Haringvlietbrug?