31 oktober 2023

De vitale plant – Circulaire meststoffen

Rob Olsthoorn van OK plant vindt het belangrijk om een zo laag mogelijke voetafdruk achter te laten. Het gebruiken van circulaire meststoffen helpt hem hierbij. Deze meststoffen worden geproduceerd uit afvalstromen. Hiermee wordt in één keer aan twee problemen bijgedragen. De afvalstroom wordt nuttig ingezet en er zijn minder delfstoffen nodig voor de productie van de meststoffen.

Rob vertelt samen met Willem Verkade, productmanager meststoffen, en Marc van Oers, director of innovations Van Iperen International, over de inzet van circulaire meststoffen. In het bijzonder over Greenswitch, de circulaire meststof geproduceerd door Van Iperen International.

Alles lezen over het telen van een vitale plant? Dat kan op deze pagina.

Zelf aan de slag met biostimulanten? Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend advies gesprek.