31 oktober 2023

Digitale vrachtbrieven biologie-orders

Tot voorkort was u gewend om een papieren vrachtbrief bij uw biologiebestelling te ontvangen met daarbij ook een afleverbevestiging per mail met daarin de vrachtbrief als PDF bijgevoegd. Sinds 6 november 2023 zijn wij gestopt met het meeleveren van de vrachtbrief op papier, bij biologie-orders in de tuinbouw.
In plaats daarvan wordt de vrachtbrief automatisch aan uw Mijn Iperen-account toegevoegd. Ook blijft u de afleverbevestiging nog steeds per mail ontvangen. U kunt de vrachtbrief dus nalezen in de mail of in Mijn Iperen via web of de applicatie op uw telefoon.

Deze aanpassing heeft nogal wat voordelen: U heeft uw vrachtbrieven automatisch allemaal bij elkaar staan in Mijn Iperen. Daarnaast kunnen chauffeurs de bon digitaal aanpassen bij wijzigingen en zal het digitaal werken zorgen voor tijdwinst. En misschien nog wel het mooiste voordeel: met deze verandering besparen we zo’n 6 dozen met pakken papier per week (!). Omgerekend meer dan een boom per maand. Met deze kleine aanpassing zetten we weer een mooie stap in de richting van een duurzamere toekomst.

In Mijn Iperen is een knop worden toegevoegd waar u de afleverbevestigingen kunt terugvinden. Deze kunt u in het linkermenu vinden onder “afleverbonnen”.

Ontvangt u de afleverbonnen niet goed? Dan willen we u vragen uw afleveradressen en emailadres in Mijn Iperen te controleren of contact op te nemen met de afdeling biologie binnendienst.

Deze verandering geldt alleen voor biologie-orders in de tuinbouw. Na een proefperiode van enkele maanden zullen we dit proces intern evalueren. Heeft u vragen, of u wilt een aanpassing doorgeven in de mailadressen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling biologie binnendienst; via biologie@iperen.com.