Tuinbouw | Tuinbouw Nieuws | 24-01-2023

Bekijk nieuwsbrief online | Print

Video: Mijn Teelt Tools in de praktijk

Om u tijdens de teelt meer gemak en inzicht te bieden zijn er verschillende applicaties (web en app) door Van Iperen ontwikkeld. Met deze apps heeft u de hulpmiddelen voor uw teelt altijd bij de hand op uw smartphone of computer. Teeltspecialist Ariën Hartman van Combivliet laat in deze video zien wanneer de verschillende apps gebruikt kunnen worden in de teelt.

https://www.youtube.com/watch?v=J4erMaU-I_4

Op HortiContact vertellen we meer over onze teelt tools. Meld u aan voor de beurs via deze link.

 

Mijn Teelt Tools - Mijn Iperen

Om u tijdens de gehele teelt meer gemak en inzicht te bieden zijn er verschillende applicaties (web en app) door Van Iperen ontwikkeld. Met deze tools heeft u de hulpmiddelen voor uw teelt altijd bij de hand op uw smartphone of computer. Eén van onze Teelt Tools is Mijn Iperen. Veel klanten weten al dat ze met deze applicatie gemakkelijk kunnen bestellen. Maar er zitten nog veel meer handige functies in Mijn Iperen. Denk bijvoorbeeld aan Niveaumeting voor meststoffen, het volgen van uw bestelling met de Track & Trace functie en u kunt er de gegevens van uw contactpersoon binnen Van Iperen terugvinden.

Welke functies er allemaal zijn en hoe deze werken vindt u op deze pagina.

Wij vertellen u graag alles over Mijn Iperen en de andere teelt tools tijdens HortiContact 2023 in Stand L101. U kunt zich via deze link voor de beurs aanmelden. Daarnaast vindt u ook alle informatie over de verschillende teelt tools vindt u op deze pagina.

Horticontact

HortiContact is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor professionals in de glastuinbouw. Drie dagen lang vind je hier de nieuwste innovaties, kun je nieuwe kennis op doen tijdens workshops en ontdek je de meest uiteenlopende oplossingen.

Van Iperen is aanwezig op plek L101. Onze stand staat in het teken van Mijn Teelt Tools. Om u tijdens de teelt meer gemak en inzicht te bieden zijn er verschillende applicaties (web en app) door Van Iperen ontwikkeld. Met deze apps heeft u de hulpmiddelen voor uw teelt altijd bij de hand op uw smartphone of computer. Tijdens HortiContact vertellen onze specialisten u graag meer over de verschillende applicaties.

Aanmelden
U kunt zich via deze link aanmelden voor de beurs

 

pH sturen met ammoniumnitraat

Denk aan uw ammoniumnitraat-gift. Wanneer er weinig wordt gedruppeld loopt de pH in het substraat sneller op. In deze situatie leeft de plant vooral van de elementen in het substraat. Het is daarom van belang om voldoende ammonium mee te geven. De ammoniumgift is afhankelijk van verschillende factoren:

HCO3 in het substraat
Hoeveelheid watergift
pH in het substraat

Informeer voor advies op maat bij uw bemestingsspecialist!

 



Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij:


NEEM CONTACT OP MET DE BUITENDIENST


www.iperen.com

Bovenstaande adviezen zijn gebaseerd op de actuele praktijksituatie en de op dit moment ter beschikking staande kennis. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

© 2024, alle rechten voorbehouden