Tuinbouw | Tuinbouw Nieuws | 12-04-2019

Bekijk nieuwsbrief online | Print

Kom in de Kas 2019

Afgelopen weekend vond de 42e editie van Kom in de Kas plaats bij ongeveer 200 enthousiaste kwekers in Nederland. Iedereen kon kennis maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat.  Ruim 200.000 bezoekers bezochten Kom in de Kas!

Wij hebben bij diverse telers ons bijgedragen aan dit evenement. Bekijk het filmpje voor een korte impressie:

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.iperen.com/wp-content/uploads/2019/04/Kom-in-de-Kas-2019_HD.mp4"][/video]

 

Proteck

Proteck helpt u om algengroei in uw bassin te voorkomen. Een open bassin met gietwater is dé plaats voor algen om zich te ontwikkelen. Algengroei in het…

Bestel- en levertijden Biologie tijdens de feestdagen

In week 17 gelden er vanwege de feestdagen afwijkende bestel- en levertijden voor biologische gewasbescherming. U ontvangt hierover binnenkort een mail en een brief.  Mocht u onverhoopt de informatie niet hebben ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze binnendienst via telefoonnummer: 0186 - 57 88 88.

 

 
NEEM CONTACT OP MET DE BUITENDIENST


www.iperen.com

Bovenstaande adviezen zijn gebaseerd op de actuele praktijksituatie en de op dit moment ter beschikking staande kennis. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

© 2019, alle rechten voorbehouden