Gewasbescherming volgens een deskundige aanpak

U bent hier: Home > Akkerbouw > Gewasbescherming volgens een deskundige aanpak


De beste gewasbescherming vraagt om een deskundige aanpak. Het in kaart brengen van de bodem, inspelen op variatie en het uitvoeren van de juiste gewasbeschermingsstrategie vormen samen de belangrijkste schakels in het teeltproces. Onze specialisten helpen u bij het monitoren van uw gewas en adviseren u over de druk van ziekten en plagen. Zo zorgen wij samen met u voor een goede basis voor een gerichte gewasbescherming.

Optimaal resultaat met gewasbescherming

Samen met u zetten onze  adviseurs een strategie uit om een optimaal eindresultaat te behalen: de hoogste opbrengst en een gezond eindproduct. De aanpak is altijd geïntegreerd met aandacht voor rassenkeuze, bemesting en gewasbescherming.

Advies op maat

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de teelt en in de sector. Dit doen wij door het organiseren van veld- en telersbijeenkomsten en door het bezoeken van proefvelden. Gedurende het seizoen ontvangt u van ons sector- en gewasspecifieke berichten. Hierin adviseren wij u over teeltmaatregelen afhankelijk van de actuele weers- en teeltomstandigheden. Zo kunt u op diezelfde dag nog actie ondernemen als dat nodig is.

Bescherm uw gewas met groene middelen

Ontwikkelingen op biologisch vlak gaan razendsnel en wij volgen deze op de voet. Om u eerlijk advies te geven, testen wij deze groene middelen op ons eigen proefveld. Zo kunnen wij u op basis van onze eigen ervaringen adviseren en bieden wij de juiste ondersteuning bij de groei van uw gewas.

Meer weten?

Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste gewasbeschermingsstrategie voor uw bedrijf. Bekijk onze gewasbeschermingsmiddelen.