Akkerbouw

U bent hier: Home > Akkerbouw

Van Iperen begon in 1921 als graanhandel. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot groeispecialist voor de agrarische sector. De liefde voor wat groeit en bloeit zit diep in onze vezels. Al onze specialisten in de sector Akkerbouw zijn opgegroeid in de agrarische branche. Dat kunt u merken. Met hun bedrijfsbrede kennis en ervaring zorgen zij samen met u voor een optimaal rendement in uw bedrijf. Dat begint met de bodem en eindigt bij het oogsten en de opslag.

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en landbouwbenodigdheden. Bij deze producten krijgt u hoogwaardig advies van uw eigen akkerbouwspecialist. Wij begeleiden uw teelt met een geïntegreerde aanpak om gewassen te voeden, versterken en beschermen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u alleen het beste resultaat behaalt wanneer u alle schakels goed op elkaar afstemt. Het creëren van een vruchtbare bodem, de keuze voor de beste rassen en het geven van de juiste voeding op de juiste momenten zijn belangrijke onderdelen van onze aanpak. Hierbij houden wij rekening met andere belangrijke factoren die een rol spelen zoals vergroening van middelen, precisielandbouw en emissie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze akkerbouwspecialisten staan klaar om samen uw teeltuitdagingen aan te gaan.

Laatste nieuwsberichten

17 mei 2018

Spruitkoolbericht 8, 17-05-2018

11 mei 2018

Spruitkoolbericht 7, 11-05-2018

09 mei 2018

Uitverkoop- en opgebruiktermijn Rovral Aquaflo (8928 N)

03 mei 2018

Spruitkoolbericht 6, 03-05-2018