Mijn scouting

U bent hier: Home > Mijn scouting


Van Iperen introduceert Mijn Scouting. Een handige Web en App applicatie waarmee telers zelf gemakkelijk kunnen scouten en monitoren. De nieuwe Mijn Scouting omgeving is eenvoudig in gebruik en biedt een duidelijk overzicht van de plaagdruk in de kas.

Met Mijn Scouting kunnen kassen eenvoudig eenmalig worden ingetekend door onze technische groeispecialisten of door telers zelf. De volgende stap is het aangeven van de registratieplekken in de kas met vangkaarten of losse tellingen. Met de telefoon in de hand kunnen deze plekken dan eenvoudig worden nagelopen en tellingen worden ter plaatse ingevoerd.

In de webapplicatie kunnen door middel van grafieken data worden geanalyseerd en op basis hiervan kan de gewasbeschermingsstrategie worden geoptimaliseerd.

 

Op 10, 11 en 12 mei is de Horticontact beurs 2022! Wij vertellen u dan graag alles over onze nieuwe Mijn Scouting Web en App applicatie. Ook is er aandacht voor nieuwe ontwikkelingen binnen ons rekenprogramma Mijn Bemesting.
U kunt zich alvast gratis registreren door middel van deze link. Heel graag tot ziens op onze stand L101.

Voor meer informatie over de beurs verwijzen wij u graag naar: horticontact.nl.

Duidelijk overzicht
In onderstaande video nemen Herman Vermeer en tuinder Anne van der Heijden ons mee in de voordelen van de nieuwe tool voor hen.

 

Monitoren en registeren
In onderstaande video vertelt Tom de Jong van Auberginekwekerij de Jong hoe hij de app gebruikt bij het monitoren en registreren van ziekten en plagen in de kas. Richard licht toe waarom het zo belangrijk is om dit goed in beeld te hebben bij het bepalen van de juiste gewasbeschermingsstrategie.

Eenvoudig in gebruik

Niels Ijzerman van Baas Kwekerijen geeft aan hoe eenvoudig de tool is in gebruik. Hij heeft de kassen van de diverse locaties zelf ingetekend. Patrick Smidt licht toe hoe Mijn Scouting ondersteunt bij het onder controle houden van ziekten en plagen.

Eenvoudig zelf uw kassen intekenen