Mijn Bemesting

U bent hier: Home > Tuinbouw > Mijn Bemesting


Zelf de voeding berekenen waar uw gewas behoefte aan heeft. Dat is al sinds de introductie van vloeibare meststoffen mogelijk met ons meststoffenrekenprogramma. Na het invoeren van de analyse berekent het programma het recept voor uw vloeibare of vaste meststoffen. Zo krijgt uw gewas precies de nutriënten die het nodig heeft.

Nieuw meststoffenrekenprogramma: Mijn Bemesting 

Het nieuwe programma biedt veel voordelen ten opzichte van het huidige, zodat meststoffenspecialisten nog gemakkelijker recepten kunnen maken.

meststoffen rekenprogramma

Voordelen

  • Ten eerste is het programma webbased, via internet bereikbaar, en kan dus overal online door de meststoffenspecialisten en u worden gebruikt. U kunt eenvoudig op afstand worden geholpen en nieuwe functionaliteiten en aanpassingen zijn op afstand uit te voeren.
  • De wizard, met een gebruiksvriendelijke look en feel, helpt u om met behulp van stappen een recept samen te stellen, aan te passen en in te zien.
  • Het dashboard geeft in 1 oogopslag duidelijkheid over de verhoudingen van meststoffen tot elkaar in een bepaalde periode. Zo wordt ook direct zichtbaar als er iets niet klopt aan deze verhoudingen en kan desgewenst het recept worden aangepast.
  • Ook beschikt het programma over een eigen database; nieuwe producten en productpakketten zijn met één druk op de knop toe te voegen.

Wij rollen het nieuwe programma gefaseerd uit. Tot die tijd kunt u uiteraard gebruik maken van ons bestaande programma.

Wilt u meer weten? neem contact op met uw meststoffenspecialist voor meer informatie.