Nieuw: meststoffenrekenprogramma 2.0

U bent hier: Home > Tuinbouw > Nieuw: meststoffenrekenprogramma 2.0


Zelf de voeding berekenen waar uw gewas behoefte aan heeft. Dat is al sinds de introductie van vloeibare meststoffen mogelijk met ons meststoffenrekenprogramma. Na het invoeren van de analyse, berekent het programma het recept voor uw vloeibare of vaste meststoffen. Zo krijgt uw gewas precies de nutriënten die het nodig heeft.

Introductie nieuw meststoffen rekenprogramma

In februari 2020, op de Horticontact beurs in Gorinchem, introduceert Van Iperen een nieuw meststoffen rekenprogramma. Het nieuwe programma 2.0 biedt veel voordelen ten opzichte van het huidige, zodat meststof specialisten nog gemakkelijker recepten kunnen maken.

Voordelen
Ten eerste is het programma webbased, via internet bereikbaar, en kan dus overal online door de meststof specialisten en de klant worden gebruikt. Klanten kunnen eenvoudig op afstand worden geholpen en nieuwe functionaliteiten en aanpassingen zijn op afstand uit te voeren.

De wizard, met een gebruiksvriendelijke look en feel, helpt de klant om met behulp van stappen een recept samen te stellen, aan te passen en in te zien.

Het dashboard geeft in 1 oogopslag duidelijkheid over de verhoudingen van meststoffen tot elkaar in een bepaalde periode. Zo wordt ook direct zichtbaar als er iets niet klopt aan deze verhoudingen en kan desgewenst het recept worden aangepast.

Ook beschikt het programma over een eigen database; nieuwe producten en productpakketten zijn met een druk op de knop toe te voegen.

Horticontact 2020

Op onze stand (L101) tijdens Horticontact 2020 van 18 februari tot en met 20 februari demonstreren onze meststof specialisten het nieuwe programma. Daarna zullen wij het nieuwe programma gefaseerd uitrollen. Tot die tijd kunt u uiteraard gebruik maken van ons bestaande programma.

Wilt u meer weten? kom langs op onze stand of neem contact op met uw meststofspecialist voor meer informatie.