Vacatures Overig

We hebben passie voor ons vak en voor de agrarische sector. Dit uit zich in enthousiasme en gedrevenheid. In alles wat wij doen, stellen we de klant centraal. Of dit nu een interne (collega) of een externe klant is. Samen met onze klanten, partners en toeleveranciers vernieuwen we continu onze kennis, ons aanbod en onze dienstverlening. Hierdoor kunnen we aan blijven sluiten bij toekomstige behoeftes en ontwikkelingen.

Financieel Manager

Financieel Manager

40 uur
Westmaas

Onze huidige Financieel Manager hoopt met pensioen te gaan en jij mag zijn rol gaan overnemen. Bij de invulling van deze functie wordt rekening gehouden met een vloeiende overdracht van de werkzaamheden. Dit houdt in dat je verantwoordelijk wordt voor de gehele financiële administratie en de planning & control cyclus. Naast het feit dat je zelf actief deelneemt aan het proces, geef je leiding aan het team Financiële Administratie, werk je aan de toekomstbestendigheid van de financiële organisatie en ben je een sparringpartner binnen het MT.

PHP Ontwikkelaar (front-end en back-end)

PHP Ontwikkelaar (front-end en back-end)

32 - 40 uur
Rotterdam (Maassilo)

Ontwikkel jij graag onderhoudsvriendelijke en betrouwbare software? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een collega die de klant, organisatie en ICT weet te verbinden in de verdere ontwikkeling en realisering van onze automatisering. We zijn ons huidige software pakket (ERP omgeving) aan het ombouwen naar PHP. Dit projectteam werkt vanuit locatie Maassilo in Rotterdam.

Vakgebieden

Geen vacatures
Advies
Advies
Geen vacatures
Commercieel
Commercieel
Geen vacatures
Logistiek
Logistiek
Geen vacatures
Operationeel
Operationeel
2 vacatures
Overig
Overig