22 oktober 2018

Natúúrlijk gras op sportvelden

Folder – Natúúrlijk gras op sportvelden
Veel mensen zien de sportbeoefening als een niet weg te denken onderdeel van hun leven en gezondheid. Dat vraagt voor sporters én voor de omgeving om voldoende, kwalitatieve, veilige en duurzame sportvelden. Natúúrlijk gras op sportvelden past perfect in dit plaatje. Zo brengen natuurgrasvelden veel positiefs voor de omgeving, ze leveren een positieve bijdrage aan het klimaat en gezondheid van de mens en zijn duurzaam.

In onze folder ‘Natúúrlijk gras op sportvelden’ leest u meer over alle voordelen van natuurgras. Ook geven we u tips op het van gebied cultuurtechniek, graszaad en bemesting.
Lees hier de folder ‘Natúúrlijk gras op sportvelden’

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met onze adviseurs. Onze adviseurs denken graag met u mee op het gebied van cultuurtechniek, graszaad, bemesting en gewasbescherming en stemmen hun advies af op uw situatie. Samen met u streven we naar kwaliteitsvelden op topniveau.