16 mei 2023

Proef de dag in de regio | aanmelden

Hét evenement om in een ongedwongen setting uw teeltkennis op peil te brengen en een kijkje te nemen bij uw collega-ondernemer. Onze adviseurs vertellen u o.a. over hoe u kunt telen met minder stikstof, delen de ervaring met fertigatie in verschillende teeltsystemen en bespreken met u de teeltactualiteiten.

Wij nodigen u van harte uit op één van onze bijeenkomsten. U kunt u licentie verlengen in de categorie Teelt. De bijeenkomsten beginnen om 16.00 uur (inloop 15.30 uur).

Aanmelden

Het is verplicht u aan te melden voor Proef de dag, ongeacht of u uw licentie verlengt*. Aanmelden kan tot twee dagen voor de bijeenkomst. Klik op de bijeenkomst om u aan te melden. De kosten voor licentieverlenging bedragen €47.50. Zonder licentieverlenging kunt u gratis deelnemen.

Data en locaties

Hulp nodig bij het aanmelden?

Het aanmelden gaat iets anders dan u gewend bent. Heeft u vragen, neem dan contact op met ons secretariaat, zij helpen u graag verder. Tel. 0186-578888.

*Aanmelden voor een bijeenkomst, waarbij het mogelijk is om uw licentiepunt te behalen in de categorie Teelt, is verplicht. Ongeacht of u uw licentie wilt verlengen. Wanneer de groep namelijk groter is dan door Bureau Erkenningen is toegestaan, kan de bijeenkomst worden afgekeurd.