14 juli 2020

Mijn Iperen TIP – Track & Trace

De status van uw order kunt u bekijken in Mijn Iperen. Hier kunt u zien of de order al onderweg is en hoe laat wij de order bij u verwachten te leveren in een tijdsblok van 2 uur.

In de App gaat u rechts onderin naar “Overzicht” en dan start u automatisch in het tabblad “Onderweg” waardoor u direct de status ziet van een order die naar u onderweg is.

In de Web omgeving gaat u in het menu “Bestellen” naar “Orderoverzicht” en daar klikt u de order aan die onderweg naar u toe is zodat u daar de Track & Trace informatie kunt zien. U kunt eenvoudig in de menubalk zien óf er een order naar u onderweg is die voorzien is van Track & Trace informatie. Dan verschijnt er namelijk een vrachtwagen icoon achter het woord “Orderoverzicht”.

 

Wilt u ook toegang tot het gemak van Mijn Iperen? 

Dan heeft u twee opties:

Met slechts één account krijgt u toegang tot Mijn Iperen app en Mijn Iperen web.

Meer informatie? Lees dan onze Flyer.