13 juni 2022

De juiste keuze Groenbemester in 2022

De teelt van een geslaagde groenbemester vergt veel aandacht. Naast het op peil houden van het organische stofgehalte en het verbeteren van de bodemweerbaarheid, zorgt een groenbemester ook voor een betere bodemstructuur.

De keuze van uw mengsel tot en met het onderwerken ervan zijn stuk voor stuk belangrijke stappen in de teelt van een groenbemester. Een soortenrijk mengsel stimuleert een meer divers bodemleven en is daardoor het beste voor de weerstand en de groeikracht van de grond. Maar, komen er aaltjes voor in uw perceel of kunt u pas later in het najaar zaaien? Dan kunt u in de meeste gevallen beter voor een minder soortenrijk mengsel kiezen. De groenbemestermengsels in ons assortiment zijn speciaal samengesteld om de beste resultaten te behalen onder verschillende omstandigheden.

In onze folder ‘Advies Groenbemesters 2022‘ ziet u ons assortiment groenbemesters met de bijbehorende eigenschappen.

Uw eigen adviseur geeft u graag bedrijfsspecifiek advies over de groenbemesters die het beste bij uw situatie past. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.