13 februari 2018

HortiContact 2018

Geachte relatie,

Op 20, 21 en 22 februari 2018 vindt in de evenementenhal in Gorinchem HortiContact 2018 plaats. Van Iperen neemt u op deze beurs graag mee terug in de tijd. We geven een inkijkje in het ontstaan van de glastuinbouw en staan stil bij belangrijke momenten voor de sector en Van Iperen. Als bedrijf staan wij natuurlijk niet stil! Dat willen we laten zien, door u te laten kennismaken met onze Mijn Iperen omgeving 2.0.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u de nieuwe web- en app-omgeving 2.0 te laten zien. Mijn Iperen 2.0 maakt het nog gemakkelijker om eenvoudig en snel bestellingen te plaatsen, uw bestelhistorie en mineralenafname in te zien en uw kas te bekijken en registraties te doen, zoals plaagdruk of gewasopbrengst.

Er is ook ruimte voor ontspanning. Met ons “plant en scoor” spel maakt u dagelijks kans op leuke prijzen.

De beursorganisatie heeft u per post een uitnodiging gestuurd met een code. Hiermee kunt u gratis toegangsbewijzen krijgen door u te registreren via de volgende link: www.evenementenhal.nl/horticontact-go

Wij zien u graag op HortiContact 2018, standnummer 540.