Licentieverlenging

U bent hier: Home > Van Iperen diensten > Licentieverlenging


Om gewasbeschermingsmiddelen professioneel in te kunnen zetten of op voorraad te hebben, moet u in het bezit zijn van een geldig ‘bewijs van vakbekwaamheid’ oftewel een spuitlicentiepas. Jaarlijks organiseren wij diverse bijeenkomsten voor alle sectoren waarbij u punten kunt behalen om uw spuitlicentie te verlengen. De onderwerpen Teelt en Veiligheid/Techniek komen afwisselend aan bod. Ook organiseren wij verlengingsbijeenkomsten voor licentie 3.

Wilt u weten wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt? Kijk dan in ons agendaoverzicht of neem contact met ons op.

Als toeleverancier van gewasbeschermingsmiddelen is het voor ons belangrijk om de meest recente gegevens van uw spuitlicentiepas in ons bezit te hebben.

Via Bureau Erkenningen kunt u ervoor zorgen dat wij te allen tijde automatisch de nieuwste gegevens van uw spuitlicentiepas ontvangen. U kunt dit als volgt doen:

  1. Bezoek de website van Bureau Erkenningen: www.erkenningen.nl en klik op ‘Inloggen’.
  2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Uw gebruikersnaam is uw spuitlicentienummer (zonder puntjes) en uw wachtwoord is uw geboortedatum (dd-mm-jjjj), tenzij u zelf bij een eerder bezoek een ander wachtwoord heeft gekozen.
  3. Bij de optie handel/distributeur kunt u Van Iperen instellen. Hier kunt u ook uw debiteurnummer invullen. U geeft hiermee toestemming aan Van Iperen om de gegevens van uw spuitlicentiepas op te halen.

U kunt ook een foto of een kopie van uw spuitlicentiepas naar ons opsturen via info@iperen.com. De kopie kan ook worden meegegeven aan uw vertegenwoordiger.