Mijn Iperen: eenvoudig en overzichtelijk

U bent hier: Home > Van Iperen diensten > Mijn Iperen: eenvoudig en overzichtelijk

Uw benodigde producten bestellen, bedrijfsgegevens beheren en relevante teeltinformatie ophalen. Dat kan allemaal binnen uw account in Mijn Iperen. De voordelen op een rij:

  • eenvoudig bestellen via Mijn assortiment of uw bestelhistorie;
  • alle productinformatie beschikbaar: veiligheidsbladen, etiketten;
  • alle orders en facturen overzichtelijk bij elkaar;
  • gemakkelijk uw bemestings- en gewasbeschermingsplan aanmaken;
  • teeltspecifieke informatie met bijvoorbeeld Mijn scouting, Mijn niveaumeting, Mijn graan, Mijn schurftweb.

Bestellingen van A-Z

In Mijn Assortiment kunt u zelf gewenste producten toevoegen en verwijderen. Vanuit deze favorietenlijst kunt u snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Bij het plaatsen van een order, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Vervolgens is de status van uw order via Mijn Orderstatus te volgen. Ook is altijd uw bestelgeschiedenis in te zien. Bovendien kunt u alle bijbehorende productinformatie downloaden. Denk aan etiketten en veiligheidsbladen. Facturatiegegevens zijn inzichtelijk en u kunt gemakkelijk Excelbestanden uitdraaien voor uw boekhouding.

GB- en bemestingsplan

Mijn Iperen bevat ook Mijn GB-plan en Mijn Bemestingsplan. In Mijn GB-plan kunt u uw gewasbeschermingsplan invoeren en dat van voorgaande jaren inzien. Mijn Bemestingsplan toont uw meststoffenbalans. U bent dus altijd op de hoogte van de stikstof- en fosfaatruimte op uw bedrijf. Daarnaast kunt u het bemestingsplan inzien dat uw vertegenwoordiger heeft opgesteld.

Sector specifieke functionaliteiten

In Mijn Iperen kunt u ook verschillende functionaliteiten specifiek voor uw sector gebruiken. Zo houden wij voor onze tuinbouwklanten de scouttellingen (Mijn Scouting) en de vloeibare meststoffenvoorraad (Mijn Niveaumeting) bij. Voor onze akkerbouwklanten is er Mijn Minas en Mijn Graan. Fruittelers vinden in Mijn Iperen bijvoorbeeld Mijn Schurftweb.

Inloggegevens

In Mijn Iperen heeft u alles bij de hand. Wilt u ook toegang tot dit gemak? Vraag dan een gratis inlogcode aan door te bellen naar 0186-578888 of vul ons online formulier in.

Mijn Iperen is op dit moment alleen beschikbaar voor klanten van Van Iperen Westmaas. Deze dienstverlening kunnen we helaas nog niet bieden aan klanten van Van Iperen Oude-Tonge (voorheen Mol Agrocom) en Van Iperen ’s-Gravenpolder (voorheen De Witte Agro).

Hier kunt u nog inloggen op het extranet van De Witte Agro.

Hier kunt u nog inloggen op het extranet van Mol Agrocom.