Mijn Iperen: eenvoudig en overzichtelijk

U bent hier: Home > Van Iperen diensten > Mijn Iperen: eenvoudig en overzichtelijk

Mijn Iperen is de persoonlijke online dienst van Van Iperen. Mijn Iperen ondersteunt u optimaal tijdens alle fases van uw teelt en is zowel beschikbaar als app als via internet. U kunt:

  • Eenvoudig en snel bestellingen plaatsen
  • Uw bestelhistorie en mineralenoverzicht inzien
  • Met niveaumeting inzicht krijgen in het niveau van uw meststoffentanks (tuinbouw)
  • Uw perceel of kas bekijken en hierin registraties doen, zoals plaagdruk of gewasopbrengst (nog in ontwikkeling)
  • Het laatste nieuws lezen

Met slechts één account krijgt u toegang tot Mijn Iperen app en Mijn Iperen web. Onder andere op basis van input van onze klanten wordt steeds nieuwe functionaliteit aan Mijn Iperen toegevoegd.

Bestellingen plaatsen

Door artikelen aan uw winkelmandje toe te voegen plaatst u eenvoudig online een bestelling, waar en wanneer u maar wilt. U kunt ook uw retouren invoeren; zowel voor producten als voor emballage.

Bestelhistorie en mineralenoverzicht

Met één druk op de knop heeft u inzicht in uw bestelhistorie. In uw bestelhistorie ziet u wat u eerder besteld heeft en kunt u de status van uw bestelling inzien. Ook kunt u vanuit Mijn Iperen uw mineralenoverzicht genereren. Dit geeft u continu inzicht in uw NPK-ruimte.

Niveaumeting

Bent u een tuinbouwklant en maakt u gebruik van het vloeibare meststoffenprogramma van Van Iperen? Dan biedt Mijn Iperen u realtime inzicht in het voorraadniveau in uw meststoffentanks en zorgt Van Iperen ervoor dat uw voorraad altijd op pijl is.

Registreren

Mijn Iperen biedt de mogelijkheid om uw kas op perceel aan te maken en hierbinnen registraties uit te voeren, zoals plaagdruk of gewasopbrengst.

Inloggegevens

 Bent u al klant van Van Iperen en wilt u ook toegang tot het gemak van Mijn Iperen? Dan heeft u twee opties:

Let op:

  • Op 15 januari 2018 hebben we het nieuwe Mijn Iperen gelanceerd, Mijn Iperen 2.
  • Klanten van locatie Westmaas, die voor 15 januari al gebruikmaakten van Mijn Iperen, kunnen het beste op de oude omgeving blijven werken. Nog niet alle functionaliteit van Mijn Iperen is al beschikbaar via Mijn Iperen 2.
  • Hier kunt u nog inloggen op het extranet van De Witte Agro. Deze dienstverlening zal op termijn ook via Mijn Iperen 2 beschikbaar komen.

Uw adviseur kan u een demo geven en vertelt u graag meer over Mijn Iperen.